ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

"Ευαίσθητος και Αναμνήσεις",λέξεις συγγραφέων μέσα στα βιβλία τους

Αγαπητά μας παιδιά,αγαπητοί εκπαιδευτικοί, βιβλιοθηκονόμοι, γονείς και φίλοι του βιβλίου,η αγαπημένη και βραβευμένη συγγραφέας, Κατερίνα Μουρίκη,με τη νοσταλγική της ιστορία "Αναμνήσεις" συνομιλεί με τα παιδιά στη στήλη:«Ο Συγγραφέας συνομιλεί με τα παιδιά".
 Στόχος της στήλης είναι να διαβάζεται από τα παιδιά μέσα στην τάξη με το Δάσκαλο, στη Βιβλιοθήκη με το Βιβλιοθηκονόμο και στο σπίτι με τους γονείς.


Οι μαθητές/μαθήτριες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη/το συγγραφέα, με μια ερώτηση που θα καταγράφουν στη θέση σχόλια, και να πάρουν μια απάντηση από την/τον ίδιο. 

Τρίτη 30/10/2012 με το 1ο Δ.Σ Πανοράματος και το βιβλίο!!!
"Πάμε Τελλόγλειο με τη Δ/νση Π.Ε Αν. Θεσσαλονίκης, για να διαβάσουμε ιστορίες,να δράσουμε και να ταξιδέψουμε μέσα από τα έργα του Λούβρου".

Η λέξη της Δευτέρας.
  • Τι σημαίνει η λέξη «ευαίσθητος».
  • Δώστε μέχρι δυο ερμηνείες.
  • Σε ποια από τα δυο βιβλία μπορεί να υπάρχει;
  1. Ο αδελφός της Ασπασίας,2 Μεγάλο Βραβείο Μεγάλοι,Μπελάδες,Μάνος Κοντολέων,Πατάκης
  2. Ο πλανήτης εκπέμπει S.O.S,Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη,Παπαδόπουλος.Πηγαίνετε στη στήλη:"Η λέξη της Δευτέρας",για να απαντήσετε και λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου