ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας που παρουσιάζονται στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,μαθητών και φοιτητών.

Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας που παρουσιάζονται στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,μαθητών και φοιτητών. Για αυτή την εβδομάδα σε Φοιτητές ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ.
Το βιβλίο :Εννιά και μία ιστορίες δίχως φλυαρίες.
Συγγραφείς Αντρέας Καρακίτσιος-Κρυσταλένα Καρακίτσιου
Εικονογράφος:Ν.Βασιλειάδης
Εκδόσεις Διάπλαση
Πηγαίνετε στη στήλη:
Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας που παρουσιάζονται στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,μαθητών και φοιτητών "Αχιλλέας Καψάλης".

 Επίσης συνεχίζονται οι δηλώσεις:
Αγαπητοί συνάδελφοι,από την Τετάρτη 11/1/2012 και μέχρι και την Τετάρτη 25/1/2012
μπορείτε να δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα για τη συμμετοχή σας στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών "Αχιλλέας Καψάλης", αφού πρώτα διαβάσετε τον κανονισμό της Λέσχη μας.
Πατήστε εδώ:
Οι 22 εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν πρώτοι και μόνο στην ηλεκτρονική παραπάνω φόρμα θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν, σε δυο γκρουπ το πρόγραμμα της Λέσχης μας κάθε δεύτερη Δευτέρα 16:00-18:00μ.μ.Οι εγγεγραμμένοι θα ειδοποιηθούν από την υπεύθυνη της Λέσχης Έλενα Αρτζανίδου.Συμπληρώστε, αφού διαβάσετε, σωστά όλα τα στοιχεία σας όσοι εργάζεστε στα σχολεία που ανήκουν στη Δ/νσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου