ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση συμμετοχής εκπαιδευτικών στη Λέσχη Ανάγνωσης "Αχιλλέας Καψάλης"


Αγαπητοί συνάδελφοι,από την Τετάρτη 11/1/2012 και μέχρι και την Τετάρτη 25/1/2012
μπορείτε να δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα για τη συμμετοχή σας στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών "Αχιλλέας Καψάλης", αφού πρώτα διαβάσετε τον κανονισμό της Λέσχη μας.
Πατήστε εδώ:
Οι 22 εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν πρώτοι και μόνο στην ηλεκτρονική παραπάνω φόρμα θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν, σε δυο γκρουπ το πρόγραμμα της Λέσχης μας κάθε δεύτερη Δευτέρα 16:00-18:00μ.μ.Οι εγγεγραμμένοι θα ειδοποιηθούν από την υπεύθυνη της Λέσχης Έλενα Αρτζανίδου.Συμπληρώστε, αφού διαβάσετε, σωστά όλα τα στοιχεία σας όσοι εργάζεστε στα σχολεία που ανήκουν στη Δ/νσή μας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ
«ΑΧΙΛΛΕΑΣ Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ»
ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 
ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου