ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εξερευνώντας ένα θέμα από τον Μικροαναγνώστη ΕΚΕΒΙ.


Aπό τον αγαπημένο κόμβο του Μικροαναγνώστη ΕΚΕΒΙ, και το "Εξερευνώντας ένα θέμα" σας προτείνουμε να διαβάσετε και να δείτε το νέο θέμα του μήνα" Φάρος Τυφλών της Ελλάδας" και συγκεκριμένα σας οδηγούμε απευθείας στο "Μάθε και αυτό"

Πατήστε πάνω:
http://www.mikrosanagnostis.gr/thema-braille-mathekiafto.asp        
            
Επίσης συνεχίζονται οι δηλώσεις:
Αγαπητοί συνάδελφοι,από την Τετάρτη 11/1/2012 και μέχρι και την Τετάρτη 25/1/2012
μπορείτε να δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα για τη συμμετοχή σας στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών "Αχιλλέας Καψάλης", αφού πρώτα διαβάσετε τον κανονισμό της Λέσχη μας.
Πατήστε εδώ:
Οι 22 εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν πρώτοι και μόνο στην ηλεκτρονική παραπάνω φόρμα θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν, σε δυο γκρουπ το πρόγραμμα της Λέσχης μας κάθε δεύτερη Δευτέρα 16:00-18:00μ.μ.Οι εγγεγραμμένοι θα ειδοποιηθούν από την υπεύθυνη της Λέσχης Έλενα Αρτζανίδου.Συμπληρώστε, αφού διαβάσετε, σωστά όλα τα στοιχεία σας όσοι εργάζεστε στα σχολεία που ανήκουν στη Δ/νσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου