ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο συγγραφέας Μερκούριος Αυτζής προτείνει τα αγαπημένα του βιβλία και μας αποκαλύπτει για το βιβλίο ¨Ο Ορφέας και οι νταήδες με τα κίτρινα ποδήλατα"

Ο Μερκούρης Αυτζής δάσκαλος και επιτυχημένος συγγραφέας γεννήθηκε στην Ξεχασμένη Ημαθίας. Σπούδασε παιδαγωγικά και θέατρο. Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Γενικής Αγωγής στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και είναι κάτοχος Master Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1987 εργάζεται στην Α/βάθμια Εκπ/ση. Την οχταετία 1997-2005 ασχολήθηκε με το παιδικό θέατρο ως εμψυχωτής στο θεατρικό εργαστήρι Δήμου Μάνδρας Αττικής Το 1994 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη λογοτεχνία για παιδιά μέχρι και σήμερα με πολλούς τίτλους βιβλίων.
Ο Μερκούρης Αυτζής προτείνει τα αγαπημένα του βιβλία: πηγαίνετε στη στήλη μας "οι συγγραφείς  προτείνουν".


Επίσης πηγαίνετε στη στήλη "ένα βιβλίο μια ιστορία" για να διαβάσετε απο το συγγραφέα πως οδηγήθηκε στη συγγραφή της ιστορίας του Ορφέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου