ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Φιλαναγνωσία


Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι με χαρά σας ενημερώνουμε πως το blog μας που έχει ζωή μόλις επτά μήνες στη Δ/νση Π.Ε Αν Θεσσαλονίκης, έχει συμπεριληφθεί στον επιτυχημένο κόμβο του "μικροαναγνώστη" του ΕΚΕΒΙ. Συγκεκριμένα έχει αναρτηθεί μαζί με άλλους καταξιωμένους κόμβους που είναι αναρτημένοι στη "Γωνιά του δασκάλου" 
http://www.mikrosanagnostis.gr/gwniadaskalwn_links.asp

Αγαπητοί φίλοι θα θέλαμε ακόμη να σας προτείνουμε για περισσότερη ενημέρωση και πληροφορίες σε ότι αφορά τη φιλαναγνωσία τον παρακάτω κόμβο από το ΕΚΕΒΙ τον οποίο φυσικά θα βρείτε και μόνιμα στη στήλη οι αγαπημένοι ιστότοποι.
http://www.philanagnosia.gr/

Η Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών και Μαθητών "Αχιλλέας Καψάλης" ανακοινώνει τα Δημοτικά Σχολεία που δήλωσαν συμμετοχή και θα μας επισκεφτούν στο χώρο της Διεύθυνσης Π.Ε Αν Θεσσαλονίκης, Κατσιμίδη και Μήλου 33, για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας για μαθητές Α΄και Β΄τάξεων, της Αν. Θεσσαλονίκης:

9/11/2011 το 88 Δημ.Σχολ.Θεσσαλονίκης
16/11/2011 το 25ο Δημ.Σχολ.Θεσσαλονίκης
23/11/2011 το 2ο Δημ. Σχολ.Πυλαίας
30/11/2011 το 1ο Δημ.Σχολ. Τριανδρίας
7/12/2011 το 23ο Δημ.Σχολ. Θεσσαλονίκης
14/12/2011 το 5ο Δημ.Σχολ. Καλαμαριάς

Αρχές Δεμεμβρίου θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες του προγράμματος φιλαναγνωσίας μαθητών, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2012 και το χρόνο που θα μπορείτε να δηλώσετε. Θα προηγηθούν σχολεία της υπαίθρου που ανήκουν στη Δ/νση Αν. Θεσσαλονίκης

1 σχόλιο:

  1. Οι μαθητές του Α2 του 88ου Δ.Σ.Θεσ/νίκης μαζί με τη δασκάλα τους κα Σμαρώ Δαραμήλα παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας ακούγοντας το παραμύθι "Αστέρια στον πάτο της λίμνης" της Εύης Γερόκωστα όπως τους το παρουσίασε η κα Έλενα Αρτζανίδου. Μαγεύτηκαν, ταξίδεψαν και ζωγράφισαν για 1 ώρα σε ένα πολύ ζεστό χώρο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις ζητώντας να επιστρέψουμε ξανά εκεί σύντομα.
    Ευχαριστούμε πολύ κα Έλενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή