ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας που παρουσιάζονται στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών για αυτό το δεκαπενθήμερο.
Το βιβλίο :Ένας κήπος στην τάξη μας.
Συγγραφέας:Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια
Ψυχογιός
Πηγαίνετε στη στήλη:
Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας που παρουσιάζονται στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών "Αχιλλέας Καψάλης"Καλό μήνα με προτάσεις βιβλίων. 
Οι Εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός και Μεταίχμιο
προτείνουν βιβλία Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας για το μήνα Νοέμβριο.
Πηγαίνετε στη στήλη "Οι εκδότες προτείνουν"

1 σχόλιο:

  1. θα ήθελα να συγχαρώ όλους εσάς που εμπνευστήκατε και δημιουργήσατε αυτή την ιστοσελίδα. Θεωρώ πως είναι ένα εξαίρετο "εργαλείο" στα χέρια του εκπαιδευτικού που επιζητά τρόπους για να "φανερώσει" στους μαθητές του τη γοητεία της ανάγνωσης. Επιπλέον είναι ένας υπέροχος χώρος "συνομιλίας" ανάμεσα σε όλους εκείνους που αγαπούν τα βιβλία: εκπαιδευτικούς, συγγραφείς, εκδότες, εικονογράφους,βιβλιοβηκονόμους,αναγνώστες. Ας μου επιτραπεί τέλος να ευχαριστήσω την κ. Αρτζανίδου που καταπιάστηκε με το βιβλίο μου "Ένας κήπος στην τάξη μας".Με τη διπλή της ιδιότητα, της εκπαιδευτικού και της συγγραφέα, αλλά επιπλέον και με κείνη του αίσθητου ανθρώπου, προσέγγισε με τόσο όμορφο και ενδιαφέρον τρόπο το θέμα του βιβλίου, που με χαρά θα εντάξω την προσέγγισή της στις δράστηριότητές μου για την επαφή του βιβλίου με τα παιδιά κατά τις επισκέψεις μου στα σχολεία.
    Σας εύχομαι να συνεχίσετε με υγεία και δημιουργική διάθεση σε πείσμα των καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή