ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αιτήσεις για τη Λέσχη Αναγνώσης Εκπαιδευτικών έχουν καλύψει τον αριθμό.

Aγαπητοί συνάδελφοι,
η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη για τη συμμετοχή σας στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών.Ο αριθμός έχει καλυφτεί για αυτό από σήμερα οι αιτήσεις που αποστέλονται ηλεκτρονικά θα κρατηθούν ως αναπληρωματικές. Οι συνάδελφοι που έχουν αποστείλει αίτηση και έχουν γίνει αποδεκτοί θα ειδοποιηθούν σύντομα,στα μέσα της εβδομάδας.
Σας ευχαριστούμε και σας ενημερώνουμε πως από σήμερα στη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Θεσσαλονίκης διαμορφώθηκε ένας όμορφος χώρος, που δημιουργήθηκε με αγάπη,διάθεση και θετική ενέργεια για να υποδεχθεί τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στη Λέσχη Ανάγνωσης Παιδικής και Νεανικής Ελληνικής Λογοτεχνίας, αλλά και για άλλες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου