ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προτείνει και εγκαινιάζει τη νέα μας στήλη:Ένα βιβλίο μια ιστορία.


Η Ελένη Σβορώνου σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως υπεύθυνη του Προγράμματος Κατάρτισης Ενηλίκων στο Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF Ελλάς).
Καταξιωμένη συγγραφέας που έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά  όπως:Το "Πάντα", "Αρχαία Αθήνα", "Στα ίχνη του Ιάσονα" εκδόσεις Ερευνητές και "Ο Τζιτζικο-Περικλής μεγάλος συνθέτης της Ελλάδας!", "Ο Τζιτζικο-Περικλής Υπουργός Φύσης!" "Ο Τζιτζικο-Περικλής και η πέμπτη εποχή του χρόνου" εκδόσεις Μεταίχμιο. Αρθρογραφεί στην παιδική εφημερίδα "Ερευνητές" της Καθημερινής. Επίσης έχει γράψει άρθρα και βιβλία για τον οικοτουρισμό, το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά. Έχει διδάξει δημιουργική γραφή για ενήλικες με θέμα το παιδικό βιβλίο στον κύκλο
σεμιναρίων του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου.
Η Ελένη Σβορώνου προτείνει τα βιβλία...πηγαίνεται στη στήλη μας:
"Οι συγγραφείς προτείνουν".

 Από σήμερα και για πρώτη φορά ξεκινά η στήλη μας "Ένα βιβλίο μια ιστορία" .
Επειδή κάθε βιβλίο έχει μια ιστορία από πίσω του,μια λέξη,μια στιγμή που κέντρισε το δημιουργό του,ένα γεγονός,μια εικόνα που τον συγκίνησε ή ακόμη και ένα τραγούδι για αυτό και είναι καιρός να τη μάθουμε.Οι συγγραφείς μας την εξομολογούνται και τη μοιράζονται μαζί μας.
Διαβάστε την πρώτη πηγαίνοντας στη στήλη: 
"Ένα βιβλίο μια ιστορία" . 

Επίσης μη ξεχνάτε πως οι αιτήσεις για την εγγραφή σας στη Λέσχη Ανάγνωσης συνεχίζονται, αναζητήστε την ηλεκτρονική αίτηση στην παρακάτω ανάρτησή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου