ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάνη προτείνει τα αγαπημένα της βιβλία και μας αποκαλύπτει για το βραβευμένο της βιβλίο "Το Δέντρο το Μονάχο"

Η πολυβραβευμένη Μαρία Παπαγιάννη γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Ελληνική Φιλολογία. Μετά ήρθε στην Αθήνα κι έκανε διάφορες δουλειές. Δούλεψε ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει λάβει τις παρακάτω διακρίσεις: Έπαινος από τον Κύκλο Παιδικού Βιβλίου για το έργο "Πιάστε τους!" Βραβείο Κύκλου Παιδικού Βιβλίου για το έργο της "Ως δια μαγείας". Βραβείο του περιοδικού Διαβάζω για το έργο της "Ως δια μαγείας".Το 2011 Βραβείο του περιοδικού Διαβάζω για το έργο της "Το Δέντρο το Μονάχο", ένα καταπληκτικό και ιδιαίτερο βιβλίο.
Η Μαρία Παπαγιάννη προτείνει τα αγαπημένα της βιβλία: πηγαίνετε στη στήλη μας "οι συγγραφείς  προτείνουν".


Επίσης πηγαίνετε στη στήλη "ένα βιβλίο μια ιστορία" για να διαβάσετε από τη Μαρία Παπαγιάννη την ιστορία της γέννησης του βραβευμένου της βιβλίου "Το Δέντρο το Μονάχο" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου