ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Χριστός Ανέστη με βιβλία!


ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Η σωτηρία της ψυχής έχει την αποκορύφωσή της το Πάσχα και η αναγέννηση της περνά και μέσα από ένα καλό λογοτεχνικό παιδικό και νεανικό βιβλίο. Διαβάσαμε και η ψυχή μας γαλήνεψε, συγκινήθηκε, επαναστάτησε και αμέσως μετά λούστηκε στο φως. Καλό Πάσχα!
Ιστορίες με τη Λιλίκα-2, Cilbert Delahaye, εκδ. Παπαδόπουλος
Οι αγαπημένες ιστορίες της μικρής Λιλίκας, που είναι άρρωστη, γιορτάζει τα γενέθλιά της και μαθαίνει κολύμπι αρέσουν σε όλα τα παιδιά!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου τόμου κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο δεύτερος με μια  νοσταλγική εικονογράφηση από την Marcel Marlier και όπως γράψαμε και για τον 1ο τόμο η Λιλίκα είναι και πάλι επίκαιρη και ας πέρασαν 60 χρόνια από την πρώτη της κυκλοφορία.
Η Λιλίκα (Martine) μια  ηρωίδα που άφησε εποχή, γράφτηκε από το Βέλγο Cilbert Delahaye που απεβίωσε το 1997 και όμως μέχρι και σήμερα οι ιστορίες τους είναι επίκαιρες και δελεαστικές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου