ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ιστορίες του χωριού που ο καθένας μπορεί να είναι όπως είναι....

“Ιστορία του Χωριού που ο καθένας μπορεί να είναι όπως είναι και να κάνει ό,τι θέλει”
(μια ιστορία που δεν τελειώνει), Αγάπη Παπουτσάκη, εικόνες Ντανιέλα Σταματιάδη, εκδ. Πατάκη
ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας – εκπαιδευτικός
Ένας σκύλος µε τη ρετσινιά του άπιστου (Μπάµπης), ένα µαύρο περιστέρι (Μελανή) κι ένα κοράκι που τραγουδάει σαν αηδόνι (Ορφέας) ασφυκτιούν ζώντας σε ένα χωριό που αρνείται πεισµατικά να τους δεχτεί για αυτό που είναι. Η Πέρα Σβούρα είναι ένα µέρος, όπως πολλά άλλα, όπου η διαφορετικότητα τροµάζει, πολεµιέται, θάβεται και θυσιάζεται για χάρη µιας ψεύτικης αρµονίας και ασφάλειας. Όταν ο Μπάµπης, η Μελανή και ο Ορφέας τελικά συναντηθούν µετά από ένα ταραχώδες κυριακάτικο µεσηµέρι, θα αποφασίσουν να διεκδικήσουν το δικαίωµά τους στη διαφορετικότητα, εγκαταλείποντας την Πέρα Σβούρα και τα καλούπια που προσπαθεί να τους φορέσει, για να φτιάξουν µια κοινωνία από την αρχή. Η ιστορία τους θα πάρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου