ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ο Τρύφωνας από τη Δρακολανδία.

«Ο  Τρύφωνας από τη Δρακολανδία», Σπύρος Γιαννακόπουλος, εικόνες Πέτρος Χριστούλιας, Εκδ. Πατάκη
ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας – εκπαιδευτικός
Ο Τρύφωνας είναι ένας δράκος. Και έχει όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός κανονικού δράκου. Είναι πολύ ψηλός, έχει φολίδες σκληρές σαν ατσάλι, έχει φτερά και πετάει. Αλλά σε αντίθεση με τους άλλους δράκους της Δρακολανδίας, ο Τρύφωνας είναι ένας καθωσπρέπει δράκος. Δεν τριγυρίζει αποδώ κι αποκεί για να καίει καστροπολιτείες και να μασαμπουκώνει ανθρώπους, ζει ήρεμα και μοναχικά στη σπηλιά του, ασχολείται με τον κήπο του και διαβάζει βιβλία, πολλά βιβλία. Όμως θα έρθει αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα δρακολογικής φύσης και θα ζητήσει τη βοήθεια ενός μάγου… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου