ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Εγώ και οι δράκοι.

Πάμε για τη νέα βδομάδα!
Μαθητές και μαθήτριες ρωτούν συγγραφείς απαντούν.
Οι μαθητές/τριες του 88ου Δ.Σ.Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους Σμαρώ Δαραμήλα, διάβασαν το βιβλίο του Μάκη Τσίτα " Γιατί δε μετράς προβατάκια"εκδ.Ψυχογιός και ρώτησαν τον συγγραφέα. Λεπτομέρειες εδώ

Πρωτότυπη ιστορία συγγραφέα.
Διαβάστε την ιστορία στην φιλαναγνωστική ώρα. Γνωρίστε και ψάξτε βιβλία του συγγραφέα για να σας παρασύρουν σε φανταστικούς τόπους μοναδικούς ήρωες.
Σήμερα η πρωτότυπη ιστορία είναι του αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά "Εγώ και οι Δράκοι".
Γράφτηκε ειδικά για το blog μας τον Φεβρουάριο 2012,διαβάστε εδώ.
Φιλαναγνωστική ώρα
Το βιβλίο που προτείνετε για τη φιλαναγνωστική ώρα είναι "Ένας κήπος στην τάξη μας" της Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη, εικονογράφηση Ναταλία Καπατσούλια, εκδόσεις Ψυχογιός σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε και στα δυο γκρουπ της «Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών, Αχιλλέας Καψάλης», 2011-2012 από την Έλενα Αρτζανίδου, με τις παρακάτω φιλαναγνωστικές δράσεις.Την προτεινόμενη δράση θα τη βρείτε εδώ.

Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός,Μεταίχμιο και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ελληνικής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας για τον Νοέμβριο 2013.Λεπτομέρειες εδώ 
Οι εκδόσεις Πατάκη και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ξένης λογοτεχνίας. Λεπτομέρειες εδώ







Το Βιβλία και Βιβλιοφιλία συνεχίζει δίχως να ανήκει πλέον σε κανέναν φορέα.Απευθυνόμενο όπως εδώ και τρία χρόνια με σεβασμό στους μαθητές/μαθήτριες,τους εκπαιδευτικούς,συγγραφείς, βιβλιοθηκονόμους και τους φοιτητές/φοιτήριες Παιδαγωγικών Τμημάτων με βιβλία παιδικής/νεανικήςελληνικής και ξένης λογοτεχνίας.
Σύντομα τρεις νέες στήλες από τρεις εξαιρετικούς συνεργάτες.
Έλενα Αρτζανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου