ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η δύναμή μου!

Φιλαναγνωστική ώρα
Το βιβλίο που προτείνετε για την φιλαναγνωστική ώρα είναι "Η δύναμή μου"Κωνσταντίνα Αρμενιάκου,Μεταίχμιο.Λεπτομέρειες εδώ

Μαθητές και μαθήτριες ρωτούν συγγραφείς απαντούν.
Οι μαθητές/τριες του 88ου Δ.Σ.Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους Σμαρώ Δαραμήλα, διάβασαν το βιβλίο του Μάκη Τσίτα " Γιατί δε μετράς προβατάκια"εκδ.Ψυχογιός και ρώτησαν τον συγγραφέα. Λεπτομέρειες εδώ

Πρωτότυπη ιστορία συγγραφέα.
Διαβάστε την ιστορία στην φιλαναγνωστική ώρα. Γνωρίστε και ψάξτε βιβλία του συγγραφέα για να σας παρασύρουν σε φανταστικούς τόπους μοναδικούς ήρωες.
Σήμερα η πρωτότυπη ιστορία είναι του αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά "Εγώ και οι Δράκοι".
Γράφτηκε ειδικά για το blog μας τον Φεβρουάριο 2012,διαβάστε εδώ.

Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός,Μεταίχμιο και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ελληνικής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας για τον Νοέμβριο 2013.Λεπτομέρειες εδώ 
Οι εκδόσεις Πατάκη και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ξένης λογοτεχνίας. Λεπτομέρειες εδώ
Το Βιβλία και Βιβλιοφιλία συνεχίζει δίχως να ανήκει πλέον σε κανέναν φορέα.Απευθυνόμενο όπως εδώ και τρία χρόνια με σεβασμό στους μαθητές/μαθήτριες,τους εκπαιδευτικούς,συγγραφείς, βιβλιοθηκονόμους και τους φοιτητές/φοιτήριες Παιδαγωγικών Τμημάτων με βιβλία παιδικής/νεανικήςελληνικής και ξένης λογοτεχνίας.
Σύντομα τρεις νέες στήλες από τρεις εξαιρετικούς συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου