ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ένας νέος κήπος ανθίζει!

Το Βιβλία και Βιβλιοφιλία συνεχίζει δίχως να ανήκει πλέον σε κανέναν φορέα.
Απευθυνόμενο όπως εδώ και τρία χρόνια με σεβασμό στους μαθητές/μαθήτριες,τους εκπαιδευτικούς,συγγραφείς, βιβλιοθηκονόμους και τους φοιτητές/φοιτήριες Παιδαγωγικών Τμημάτων με βιβλία παιδικής/νεανικήςελληνικής και ξένης λογοτεχνίας.
Σύντομα τρεις νέες στήλες από τρεις εξαιρετικούς συνεργάτες.
Έλενα Αρτζανίδου.
Ένας κήπος στην τάξη μας.
Φιλαναγνωστική ώρα
Το βιβλίο που προτείνετε για τη φιλαναγνωστική ώρα είναι "Ένας κήπος στην τάξη μας" της Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη, εικονογράφηση Ναταλία Καπατσούλια, εκδόσεις Ψυχογιός σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε και στα δυο γκρουπ της «Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών, Αχιλλέας Καψάλης», 2011-2012 από την Έλενα Αρτζανίδου, με τις παρακάτω φιλαναγνωστικές δράσεις.Την προτεινόμενη δράση θα τη βρείτε εδώ.

Οι μαθητές/τριες του 88ου Δ.Σ.Θεσσαλονίκης, μαζί με τη δασκάλα τους Σμαρώ Δαραμήλα, διάβασαν το βιβλίο του Μάκη Τσίτα " Γιατί δε μετράς προβατάκια"εκδ.Ψυχογιός και ρώτησαν τον συγγραφέα. Σε λίγες μέρες η συνέντευξη του.

Ο Μάκης Τσίτας γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα κι εργάζεται στο χώρο των εκδόσεων. Ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού "Περίπλους" (1994-2005) και συνεκδότης του περιοδικού "Index" (2006-2011). Σήμερα διευθύνει το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τον πολιτισμό diastixo.gr. Κείμενά του (διηγήματα, θεατρικά, ποιήματα), συμπεριλήφθηκαν σε ανθολογίες και δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μονόπρακτά του "Στην πλατεία" και "Η τηλεόραση" παίχτηκαν στο Θέατρο των Καιρών σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλικιώτη. Διηγήματά του μεταφράστηκαν... Συνέχεια εδώ 

Η λέξη της Δευτέρας Οκτωβρίου 2013.
Η στήλη σταματά.
Το 2ο Δ.Σ Πανοράματος έδωσε τις περισσότερες απαντήσεις και μπορεί να παραλάβει το βιβλίο Διαβάστε

Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός,Μεταίχμιο και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ελληνικής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας για τον Οκτώβριο 2013.Λεπτομέρειες εδώ 
Οι εκδόσεις Πατάκη και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ξένης λογοτεχνίας. Λεπτομέρειες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου