ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Όταν ο Ελύτης διαβάζει...

                                     http://youtu.be/uzNJaC73Z7I                 
Ας ξαναθυμηθούμε το ποίημα "Το θαλασσινό τριφύλλι" του Οδυσσέα Ελύτη, με τις φιλαναγνωστικές δράσεις που σχεδίασε και υλοποίησε η εκπαιδευτικός-συγγραφέας Αρτζανίδου Έλενα, παρουσιάζοντάς τες στην ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών "Αχ.Καψάλης" και στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ,δείτε εδώ τις δράσεις.
  
Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός,Παπαδόπουλος,Διάπλαση,Μεταίχμιο προτείνουν για το μήνα Μάιο 2013, βιβλία παιδικής και νεανικής ελληνικής λογοτεχνίας.Πηγαίνετε εδώ

Οι μαθητές προτείνουν βιβλία που διάβασαν από την Βαλίτσα της Φιλαναγνωσίας.Πηγαίνετε εδώ


Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός και Μεταίχμιο προτείνουν ξένη νεανική λογοτεχνία.Πηγαίνετε εδώ

Η αγαπημένη συγγραφέας Μαριλένα Καββαδά,για το μήνα Μάιο/Ιούνιο,συνομιλεί με τους μαθητές και τις μαθήτριες με την ιστορία της "Η Τρίτη σελίδα",από σήμερα Δευτέρα 13/5,στη  στήλη εδώ.
 
Η αγαπημένη συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση,προτείνει για το μήνα Μάιο/Ιούνιο αγαπημένα παιδικά/νεανικά ελληνικά βιβλία,πηγαίνετε εδώ. 
Επίσης αποκαλύπτει πως έγραψε ένα της βιβλίο, 13/5/2013 πηγαίνετε εδώ 


H Ημερίδα της φιλαναγνωσίας ολοκληρώθηκε χθες στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ,τα πρακτικά σύντομα εδώ.Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό.

Βιωματικό εργαστήριο-Προτεινόμενες δράσεις μελών της Λέσχης Αν.Εκπαιδευτικών «Αχ.Καψάλης»,2012-2013,για να δείτε τις δράσεις που προέκυψαν με την ολοκλήρωση δεκατεσσάρων ωρών,του β΄κύκλου, 2012-2013,από τα μέλη μας στο φιλαναγνωστικό εργαστήριο με βιβλία ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας πηγαίνετε εδώ. 

Το φιλαναγνωστικό πρόγραμμα, "Πάμε Τελλόγλειο με τη Δ/νση  Π.Ε Αν. Θεσσαλονίκης, για να διαβάσουμε ιστορίες και ποιήματα,να δράσουμε και να ταξιδέψουμε μέσα από τα έργα με θέμα: Η Θεσσαλονίκη των Τέλλογλου»,την Τρίτη 16/4 ολοκληρώθηκε δείτε εδώ όλες τις φιλαναγνωστικές δράσεις.    

Η Λέξη της Δευτέρας σας δίνει ραντεβού για το Σεπτέμβριο 2013

Αποχαιρετήσαμε το πρόγραμμα στο Τελλόγλειο και την φιλαναγνωσία για φέτος.
Σχόλιο για τη «Βαλίτσα Φιλαναγνωσίας» από το 1ο Δ.Σ.Θέρμης.
Η βαλίτσα έφερε στους 275 μαθητές το πνεύμα της γιορτής και του ταξιδιού. Ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες ιδέες σας.Χαιρετισμούς από τους μαθητές μας.
Έφη Παπαδοπούλου,εκπαιδευτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου