ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Γιατί διαδίδεις τα μυστικά της φιλαναγνωσίας!

Ευάγγελος Κελεσίδης σχολ.συμβ.2ης σχ.περ.Χαλικιδικής
H Ημερίδα της φιλαναγνωσίας ολοκληρώθηκε χθες στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ,τα πρακτικά σύντομα σε μορφή ebook εδώ.
Ευχαριστούμε τους/τις εκπαιδευτικούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής που παραβρέθηκαν.
Τους Σχολικούς ΣυμβούλουςΘεσσαλονίκης,Πέλλας Ημαθίας Χαλικιδικής.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο του ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ κα Μαριάνα Τζεκάκη,την καθηγήτρια του ΤΠΔΕ ΑΠΘ κα Σούλα Μητακίδου,την κα Λιλίκα Ζέρβα μέλος του Διοικητικού Συλλόγου του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ,τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Αντώνη Καρούμπη,
Τις συγγραφείς Ελένη Δικαίου,Χρυσάνθη Κελεπούρη Τσιαμπαλή,Κατερίνα Τζαβάρα και τον κο Κώστα Μακρή από τις εκδόσεις Ψυχογιός. 
Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό.

Βιωματικό εργαστήριο-Προτεινόμενες δράσεις μελών της Λέσχης Αν.Εκπαιδευτικών «Αχ.Καψάλης»,2012-2013,για να δείτε τις δράσεις που προέκυψαν με την ολοκλήρωση δεκατεσσάρων ωρών,του β΄κύκλου, 2012-2013,από τα μέλη μας στο φιλαναγνωστικό εργαστήριο με βιβλία ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας πηγαίνετε εδώ. 

Η β΄και η γ΄ομάδα των εκπαιδευτικών της Λέσχης Ανάγνωσης «Αχ.Καψάλης»,σήμερα Τρίτη 14/5/2013,παρουσιάζει την πρόταση της που προέκυψε από το βιωματικό φιλαναγνωστικό εργαστήρι ποίησης 1/4/2013, "Δον Κιχώτης" του Κώστα Ουράνη και οι "Λεμονιές"Γ.Ρίτσος,δείτε εδώ τις δράσεις.

Η αγαπημένη συγγραφέας Μαριλένα Καββαδά,για το μήνα Μάιο/Ιούνιο,συνομιλεί με τους μαθητές και τις μαθήτριες με την ιστορία της "Η Τρίτη σελίδα",από σήμερα Δευτέρα 13/5,στη  στήλη εδώ.
 

Η αγαπημένη συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση,προτείνει για το μήνα Μάιο/Ιούνιο αγαπημένα παιδικά/νεανικά ελληνικά βιβλία,πηγαίνετε εδώ. 
Επίσης αποκαλύπτει πως έγραψε ένα της βιβλίο, 13/5/2013 πηγαίνετε εδώ 

Το φιλαναγνωστικό πρόγραμμα, "Πάμε Τελλόγλειο με τη Δ/νση  Π.Ε Αν. Θεσσαλονίκης, για να διαβάσουμε ιστορίες και ποιήματα,να δράσουμε και να ταξιδέψουμε μέσα από τα έργα με θέμα: Η Θεσσαλονίκη των Τέλλογλου»,την Τρίτη 16/4 ολοκληρώθηκε δείτε εδώ όλες τις φιλαναγνωστικές δράσεις.   

Η Λέξη της Δευτέρας σας δίνει ραντεβού για το Σεπτέμβριο 2013 
Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός,Παπαδόπουλος,Βιβλιόφωνο,Μεταίχμιο προτείνουν για το μήνα Μάιο 2013, βιβλία παιδικής και νεανικής ελληνικής λογοτεχνίας.Πηγαίνετε εδώ
Οι μαθητές προτείνουν βιβλία που διάβασαν από την Βαλίτσα της Φιλαναγνωσίας.Πηγαίνετε εδώ

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος,Μεταίχμιο προτείνουν ξένη νεανική λογοτεχνία.Πηγαίνετε εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου