ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η αγαπημένη συγγραφέας Κατερίνα Θεοδωράκη προτείνει βιβλία για το μήνα Μάιο-Και οι εκδότες προτείνουν.


                                                      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
Η αγαπημένη συγγραφέας Κατερίνα Θεοδωράκη, προτείνει για το μήνα Μάιο τα αγαπημένα της παιδικά και νεανικά ελληνικά βιβλία,
Πηγαίνετε στη στήλη "Οι συγγραφείς προτείνουν"
αλλά μιλά και για το πως έγραψε ένα της βιβλίο,
Πηγαίνετε στη στήλη:"Ένα βιβλίο μια ιστορία".
H Κατερίνα Θεοδωράκη γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από τη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα από το τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ακολουθώντας την κατεύθυνση της Παιδαγωγικής. Μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο «Δ. Γληνός» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην «Παιδαγωγική της Ισότητας των Φύλων». Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Έχει ασχοληθεί με το παιδικό- παιδαγωγικό βιβλίο: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο Δημοτικό σχολείο με τη μέθοδο Project” (Ελληνικά Γράμματα, 2001 συνεργασία με την Α. Ιωάννου), Το ταξίδι του αετού (Κέδρος, 2003), Το ταξίδι του δελφινιού (Κέδρος, 2003). Έχει συνεργαστεί με εταιρείες για την παραγωγή παιδαγωγικού υλικού σε ψηφιακό περιβάλλον.
Ακόμη, έχει κυκλοφορήσει τη μελέτη: «Φύλο και θετικές επιστήμες- μαθήματα και επαγγέλματα στις αντιλήψεις των δασκάλων» (Γράφημα, 2010). Η είσοδός της στην ελληνική πεζογραφία έγινε με το μυθιστόρημα «Θάλασσα… άνασσα…» (Γράφημα, 2011) Η ιστοσελίδα της είναι: www.ktheodoraki.gr

Οι Εκδόσεις Πατάκη, Ψυχογιός, Μεταίχμιο, Διάπλαση και ο αθλοθέτης του βραβείου μας Παπαδόπουλος, προτείνουν παιδικά και νεανικά ελληνικά βιβλία για το μήνα Μάιο.
Πηγαίνετε στη στήλη "Οι εκδότες προτείνουν".

Επίσης μην ξεχνάτε την ιστορία της Αλεξάνδραςν Κ*!
Αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί εκπαιδευτικοί, βιβλιοθηκονόμοι και γονείς
η ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη συγγραφέας Αλεξάνδρα Κ* με την ιστορία της, 
«Συμφωνία για ξεκούρδιστα έγχορδα» συνεχίζει με την ιστορία της μέχρι την Κυριακή 6//5/2012.
Η νεαρή συγγραφέας ζητά τη βοήθειά σας για να συνεχίσει την ιστορία ενός κοριτσιού που θέλει να μπει στις σελίδες του βιβλίου της. 
Στόχος της στήλης "Ο Συγγραφέας συνομιλεί με τα παιδιά", είναι να διαβάζεται από τα παιδιά μέσα στην τάξη με το Δάσκαλο, στη Βιβλιοθήκη με το Βιβλιοθηκονόμο και στο σπίτι με τους γονείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου