ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Tαξίδια μέσα από Χριστουγεννιάτικα λογοτεχνικά κείμενα παιδικής και νεανικής ελληνικής λογοτεχνίας.


Η γιορτή της Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών "Αχιλλέας Καψάλης" έγινε την Τετάρτη 14/12/2011. Τα λογοτεχνικά κείμενα, από τον Αλ.Παπαδιαμάντη και το Χρ.Χριστοβασίλη, στην Ελ.Σαραντίτη και την Αρ.Κοκορέλη μέχρι τον Ευγ.Τριβιζά,επέλεξαν και διάβασαν οι εκπαιδευτικοί-συγγραφείς,
Ισ.Ζουργός,Ε.Διβανέ.Γλ.Γκρέκου,Κατ.Θεοδωράκη,Αν.Σαββοπούλου, Ν.Αμανατίδης,Ελ.Αρτζανίδου. 
Όλα τα κείμενα κατάφεραν να ταξιδέψουν και να συγκινήσουν το κοινό μας, ενώ η συνοδεία της μουσικής, με τους Γρ.Λαγκουβάρδο και Αγγ.Καρτάλη, ξύπνησε συναισθήματα και μνήμες.
Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν,αλλά και τουςκαλεσμένους μας:Αχ.Καψάλη,Διαμ.Παπασταμάτη,Δημ.Χαραλάμπους,Μ.Κανατσούλη,Αντ.Καρούμπη,Τ.Αποστολίδη,
Αλ.Κόπτση,Ισ.Τσινούδη,Αθ.Σαπουνά που παραβρέθηκαν στην πρώτη μας ανοιχτή εκδήλωση. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου