ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια πολλά με 2012 ευχές!

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,φίλοι και φίλες του blog "Βιβλία και Βιβλιοφιλία", σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα. Η νέα χρονιά να σας βρει κοντά στους αγαπημένους σας.
      2012 όμορφες στιγμές και υγεία.
Χρόνια πολλά, σε όλους τους αναγνώστες μας από την Ελλάδα,την Κύπρο,το Βέλγιο και την Ολλανδία,που καθημερινά επισκέπτεστε τη σελίδα μας, αλλά και τη Γερμανία, την Αμερική ,την Αγγλία και τη Σουηδία και όλους τους άλλους τόπους.
Χρόνια Πολλά με κάλαντα και ένα τραγούδι "Ταξιδεύω" που πήραμε από το Μικρό Αναγνώστη.
Καλές γιορτές!
"Κάλαντα"
http://www.mikrosanagnostis.gr/player_kalanta.asp

"Ταξιδεύω"
http://www.mikrosanagnostis.gr/player_kouklo-1.asp
Μουσική:Σοφία Ταμβακοπούλου
Στίχοι:Βάσω Γιαρένη
Από το cd "Μια...φεγγαρόσουπα και εννιά παιδικά τραγούδια"εκδόσεις Πατάκη

Τα κάλαντα και το τραγούδι είναι από το Μικρό Αναγνώστη και τη στήλη "Εξερευνώντας ένα θέμα"http://www.mikrosanagnostis.gr/thema-kouklotheatro-mathekiafto.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου