ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

H συγγραφέας Γιώτα Φώτου προτείνει.



Σχόλιο.
Γιώτα Φώτου Συγγραφέας, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ ν. Λάρισας
Θέλω να συγχαρώ τους δημιουργούς και διαχειριστές του ιστολογίου. Πραγματικά είναι ο διαδικτυακός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει απόψεις, προτάσεις και ανακοινώσεις που θα προωθήσουν το πρόγραμμα της φιλαναγνωσίας και θα δώσουν την ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς, γονείς και φίλους του βιβλίου. Εύχομαι να είστε πάντα έτσι δημιουργικοί.

Η πολυγραφότατη, βραβευμένη, καταξιωμένη και αγαπημένη φίλη Γιώτα Φώτου προτείνει Παιδικά και Νεανικά βιβλία διαβάστε τη στήλη: "Οι συγγραφείς προτείνουν βιβλία παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας".
Την ευχαριστούμε από καρδιάς και της ευχόμαστε να μας χαρίσει και άλλες πολλές ιστορίες που θα κάνουν τη ζωή μας πλουσιότερη.

1 σχόλιο:

  1. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Φιλαναγνωσίας, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της συγγραφέως κ. Αρτζανίδου και του Σχολικού Συμβούλου της 7ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας με όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με σκοπό την ανατροφοδότηση και την περαιτέρω εξέλιξή του.
    Η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών υπήρξε πρωτοφανής. Το μεράκι τους, η ανιδιοτελής τους προσφορά, η έμπρακτη εφαρμογή και η υιοθέτηση αυτής της καινοτομίας ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο για τη συνέχιση τπου προγράμματος.
    Για μια ακόμη φορτά αποδείχτηκε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης και στην προσφορά ουσιαστικής βοήθειας στους μαθητές
    Συγχαρητήρια θερμά στην κα Αρτζανίδου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν.
    Το πρώτο βήμα έχει γίνει. Οι μαθητές δημιούργησαν, διάβασαν, απόλαυσαν τη γνώση, έμαθαν παίζοντας και έπαιξαν μαθαίνοντας.
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη για ακόμη πιο δημιουργικά αποτελέσματα.
    Αλέξης Κόπτσης
    Σχολικός Σύμβουλος 7ης Εκπαίδευτικής Περιφέρειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή