ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Το πίσω μπαλκόνι!


ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου /συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Τα σχολεία άνοιξαν και ο προγραμματισμός συνεχίζεται για τα μεγαλύτερα παιδιά. Στον προγραμματισμό για τη λογοτεχνία και την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας χρειάζεται αναζήτηση και σκέψη. Ποιο βιβλίο να επιλέξω! Ποιο θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον! Ποιο θα προκαλέσει συζητήσεις και θα απαιτήσει θέσεις και διατυπώσεις. Τελικά τι θα διαβάσω ή τι να τους προτείνω σπίτι ή τι θα μπορούσε να αγορασθεί στη βιβλιοθήκη ή στις νέες βιβλιοθήκες που ορίσθηκαν για φέτος σε κάποια σχολεία!
Από τις πρώτες μέρες και για ηλικίες που διαβάζουν μόνα τα παιδιά άρα από 9 χρονών και πάνω... more thinkfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου