ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ένα πάρτι για τρεις!

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr

«Πάρτι για τρεις», Άννα Κοντολέων, εικονογράφηση: Φωτεινή Στεφανίδη, εκδόσεις Πατάκη

«Που ακούστηκε πάρτι για τρεις και μάλιστα με ζώα και τι ζώα! Μια γάτα, ένας σκύλος και ένα άλογο που έκαναν τον κόσμο άνω κάτω. Σε ρωτώ τ΄άκουσες;».
«Δεν το άκουσα, αλλά το διάβασα και ομολογώ πέρασα ανατρεπτικά, υπέροχα ενώ ένιωσα ταραχή μέσα από τη φαγάνα του εσκαφέα όταν οι τρεις τους τρύπωσαν και την αντάρα που προκάλεσαν σε ένα σωρό ήρωες.
Γέλασα με τη δασκάλα, τρόμαξα με τον τροχονόμο, στεναχωρήθηκα με τη γιαγιά εκεί στο σταθμό των τρένων, λυπήθηκα για την απογοήτευση του μικρού με τα μπαλόνια, έτρεξα να προφυλαχτώ από το κυνηγητό του ελέφαντα που δεν ήταν και λίγο να το σκάει από τον ζωολογικού κήπου και κόντεψα να βάλω τα κλάματα όταν οι άνθρωποι του τσίρκου...more thinkfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου