ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Μπέτυ Ρουμπέτη!

H Μπέτυ Ρουμπέτη μαζί με τη Λουκία, τη γάτα της, τη Μάμι Μπλου, τον Ερρίκο, τον Έλβιν, τον Πλατίνι, τις δίδυμες αδερφές, τον ραδιούργο Σεζάρ, τον φύλακα του Ωκεανού και τον Κλαψιάρη, κινούνται και πάλι στα ξεχασμένα νησιά και κυρίως στο Μεγαλονήσι και το Ψαρονήσι, προκαλώντας μια απίστευτη, δυνατή περιπέτεια.
Η Φανή Τερζόγλου, με αυτό το τρίτο βιβλίο της σειράς, με την κεντρική ηρωίδα της, την Μπέτυ, μια μικρή κοπέλα και τη γάτα της τη Λουκία, που η μικρή ηρωίδα επικοινωνεί μαζί της μιας και δείχνει να έχει το χάρισμα να μιλά και να αντιλαμβάνεται τη γλώσσα των ζώων –ή, καλύτερα, η συγγραφέας– θέλει να αναδείξει πως η αγάπη για τα ζώα έχει τη δύναμη να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μαζί τους και, αντίστροφα, πως τα ζώα από τη μεριά τους επικοινωνούν με όσους πραγματικά νιώθουν ότι τ’ αγαπούν.
Έτσι και σε αυτό το τρίτο μυθιστόρημα της Φανής Τερζόγλου, όπως και από το πρώτο που μας συστήθηκε με τίτλο Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το νησί του χαμένου θησαυρού αλλά και το επόμενό της Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το τσίρκο της Ημισελήνου από τις εκδόσεις Ψυχογιός, η φαντασία μαζί και οι ανατροπές περισσεύουν, παράλληλα με το χιούμορ και τις δυνατές σχέσεις των ανθρώπων, ενώ η ευαισθητοποίηση και η έννοια για το περιβάλλον διατρέχει σχεδόν όλη την ιστορία...more diastixo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου