ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Πασχαλινές βιβλιοπροτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr

Το περιστέρι πρέπει να κάνει μπάνιο!,κείμενο-εικόνες ΜοWillems,εκδ.Παπαδόπουλος.

DIAVASMATA7Μια όμορφη,με χιούμορ μικρή ιστορία για την καθημερινή υγιεινή του σώματος που την αφηγείται ο ίδιος ο ήρωας, το περιστέρι. Η κίνηση στις εικόνες μαζί με το χρώμα κρατούν τη ματιά του αναγνώστη.
Οι μικρές ηλικίες θα την απολαύσουν, ενώ θα μάθουν ή ακόμη και θα ξανασκεφτούν την αξία του να φροντίζουν το σώμα για να είναι πάντα καθαρό.
Η σειρά βιβλίων του Mo Willems με κεντρικό ήρωα ένα περιστέρι έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, με σημαντικότερη το βραβείο εικονογράφησης Caldecott Medal, που απονέμει κάθε χρόνο η Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών στον εικονογράφο του πιο σημαντικού εικονογραφημένου βιβλίου για παιδιά στις ΗΠΑ.
Η ξύπνια βασιλοπούλα, Αγγελική Δαρλάση... Περισσότερα thinkfree

                               ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου