ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Ο λύκος Ζαχαρίας...

zaxarik
ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου /συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Πες ένα βιβλίο: «Ο λύκος Ζαχαρίας στη χώρα των παραμυθιών», Orianne Lallemand, Eleonore Thullier, μετάφραση: Σοφία Παλάκη, εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Γιατί!  Είναι μια καλογραμμένη, ανατρεπτική ιστορία που δανείζεται τα δυνατά στοιχεία του παλιού καλού κλασσικού παραμυθιού. Ο γνωστός ήρωας , ο λύκος Ζαχαρίας και σε αυτό το βιβλίο είναι –όχι ερωτευμένος όπως το προηγούμενο, ούτε θέλει να ταξιδέψει ή να αλλάξει χρώμα, όπως μας συστήθηκε καιρό πριν-ανατρεπτικός αφού καταφέρνει να τρυπώσει μέσα σε άλλα πολλά παραμύθια και να ζητήσει για να πάρει τη βοήθεια των άλλων ηρώων, όπως ...Περισσότερα thinkfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου