ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας άγγελος στο ταβάνι μας!

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας – εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Πες ένα βιβλίο: «Ένας άγγελος στο ταβάνι μου», Μάγια Δεληβοριά, εκδόσεις Κέδρος
delivoria_enas_aggelos_sto_tavaniΓιατί! Επειδή είναι πρωτότυπο και δύσκολο θέμα αφού αναμετριέται με το θάνατο, την κατάθλιψη και την αξία της ζωής. Είναι ευφάνταστο και κινηματογραφικά δοσμένο με πολλές εναλλασσόμενες σκηνές. Με σφιχτή πλοκή και δουλεμένο λέξη λέξη. Με δυνατή πρωτοπρόσωπη γραφή, μονολόγους που σε κολλούν στον τοίχο και πλούσιο, ζωντανό λεξιλόγιο. Έχει χιούμορ και ας υπάρχει η έννοια του θανάτου από την αρχή μέχρι λίγο πριν το τέλος. Βαθιά συγκινητικό. Ένας ύμνος για την ζωή μέσα από καταστάσεις που δεν χωρούν ερμηνεία και εξηγήσεις, που πάλι μπορούν και να συμβούν, αλλά να μην μπορούν να αιτιολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου