ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινές βιβλιοπροτάσεις.

gr.askmen.com
Kαλό μήνα με,
Βιβλιοπροτάσεις παιδικής / νεανικής λογοτεχνίας και όχι μόνο… – Βιβλία που διαβάσαμε και σας τα συστήνουμε για το καλοκαίρι
Προτείνει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας – εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Όταν η αγάπη μοιράζεται, όταν το Παλιόπαιδο έχει θέληση, όταν η Μιμή λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όταν το πουλί στην πρίζα ελευθερώνεται, όταν το κόκκινο κουτί, το παιδί που κολυμπά με τα Πιράνχας συναντούν, το Κοντολαίμικο κοτσύφι,την αρκούδα με το βατράχι και το χάρτινο καραβάκι της μαμάς, τότε Άμπρε φάμπρε βγε! Αλλά κι όταν τα Μυστικά και ψέματα με όνειρα και άλλα, με τον άνεμο στα μαλλιά της και τα Μαγικά καπέλα έρχονται κοντά με Ινδάλματα του ποδοσφαίρου, τότε μπορεί και να εξομολογηθούν την αγάπη τους που φτάνει Μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου