ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

O Δάσκαλος με τα όνειρα στα μάτια.

mantouvalou«Ο δάσκαλος με τα όνειρα στα μάτια», Σοφία Μαντουβάλου, εικόνα εξωφύλλου: Ίρις Σαμαρτζή, εκδ. Πατάκη
ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας – εκπαιδευτικός
… «Δημοκρατία δε σημαίνει ότι ο δάσκαλος δεν έχει τον έλεγχο της τάξης» απάντησε ήρεμα ο κύριος Αργύρης, όπως κάποιος που είναι σίγουρος γι’ αυτό που λέει. «Δύο μέτρα αρχηγό έχουν τα παιδιά σας» σηκώθηκε γελώντας από το κάθισμά του. «Τα παιδιά σας έχουν αρχηγό που τους επιτρέπει να σταθούν στο δικό τους ύψος και στην καθημερινή ζωή τους στην τάξη να βιώνουν τη δημοκρατία… Αγαπητοί γονείς, θέλω να καταλάβετε ότι το πώς μαθαίνουν τα παιδιά είναι το ίδιο σημαντικό με το τι μαθαίνουν»…
Αυτά γράφει στην ξεχωριστή ιστορία της η Σοφία Μαντουβάλου. Μια ιστορία που εστιάζει στον ονειροπόλο δάσκαλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου