ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Άκου το ρυθμό,εφηβική λογοτεχνία.

«Άκου το ρυθμό», Μαρία Ρουσάκη, Εκδ.Κέδρος
Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου
…Ένα Σάββατο πριν από κάτι εβδομάδες η Χριστιάννα θα μου τα έλεγε όλα, τώρα το καταλαβαίνω. Αλλά  με τις φασαρίες στο γήπεδο δεν πρόλαβε να μου μιλήσει καν. Της είχα υποσχεθεί να περάσουμε ένα απόγευμα μαζί, που το ζητούσε επίμονα από καιρό. Δε σκέφτηκα να την πάω για έναν καφέ, να τα πούμε τετ α τετ. Είμαι άντρας και σκέφτηκα μόνο την εαυτό μου Οπότε την πήρα μαζί μου, στη θύρα της ζωής μου. Οι πόρτες  λένε, εκπροσωπούν κάποια στοιχεία του χαραχτήρα μας...Περισσότερα thinkfree
Και άλλες βιβλιοπροτάσεις με διατυπωμένη άποψη από την Έλενα Αρτζανίδου στη στήλη της εδώ στο thinkfree 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου