ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Το παιδικό βιβλίο στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία.

Δείτε τώρα το βίντεο που ετοίμασε ο Andreas Hykade για τον εθισμό στα ναρκωτικά, με κινούμενα σχέδια.
Ένα Κίουι αρχικά δεν δίνει σημασία σε αυτά που βρίσκει μπροστά του. Στη συνέχεια δοκιμάζει και εθίζεται μέχρι που όλη αυτή η διαδικασία του γίνεται συνήθεια. Συνήθεια γίνεται και η απότομη πτώση, αλλά και η μικρότερη σε διάρκεια... διαδρομή στα ταξίδια.
Δείτε το. Πανέξυπνο κι απολαυστικό. Μπορείτε να το δείξετε και στα παιδιά σας για να καταλάβουν μέσα από τα κινούμενα σχέδια το τι ακριβώς συμβαίνει με τα faux ταξίδια του μυαλού.
                                   ΚΑΙ
«Το Παιδικό βιβλίο στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία» 
Γιάννης Σ. Παπαδάτος,εκδ. Παπαδόπουλος
Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου
Ο Γ. Παπαδάτος υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις θέσεις την εκπαίδευση ως Δάσκαλος, Σχολικός Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σήμερα Επίκουρος του ΤΕΠΑΕΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στην μελέτη της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, στη διδακτική του ποιήματος, αλλά και στην φιλαναγνωσία πρωτοπόρος με τις ιδέες του και τις προτάσεις εφαρμογής. Παράλληλα τον απασχόλησε το βιβλίο γνώσεων...Περισσότερα thinkfree
Και άλλες βιβλιοπροτάσεις με διατυπωμένη άποψη από την Έλενα Αρτζανίδου στη στήλη της εδώ στο thinkfree 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου