ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Η πραγματική ζωή είναι η λογοτεχνία,Προυστ

Έτσι ξεκίνησε το σεμινάριο απόγευμα Παρασκευής 10/10/2014 ,με την φιλανγανωσία ως όραμα του σχολείου. Η απίστευτη, μεγάλη συμετοχή των νηπιαγωγών που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας έγινε στο υπέροχο σχολικό συγκρότημα Θέρμης,το 4ο Δημ.Σχολείο και 5ο Νηπιαγωγείο Θέρμης. 

Το εθελοντικό παιδαγωγικό-φιλαναγνωστικό σεμινάριο απευθυνόταν σε νηπιαγωγούς της 15ης Περιφέρειας Ανατ.Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε ύστερα από την πρόσκληση που είχε η Έλενα Αρτζανίδου, από την Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής κας Κικής Βέλκου.Περισσότερα εδώ

Και βιβλιοπροτάσεις με διατυπωμένη άποψη από την Έλενα Αρτζανίδου στη στήλη της εδώ στο thinkfree 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου