ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δειλοί και θαρραλέοι!

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής βίας και με αφορμή αυτή την ημέρα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε μία  νέα έκδοση μας σχετικά με αυτό το τόσο επίκαιρο και ''καυτό'' θέμα που μας απασχολεί και μας προβληματίζει όλους.
Πρόκειται για το βιβλίο ΘΕΑΤΗΣ... Ή ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ; του συγγραφέα ΤΖΕΪΜΣ ΠΡΕΛΛΕΡ (μετάφραση Αργυρώ Πιπίνη) . 
Ένα καθηλωτικό βιβλίο για τον σχολικό εκφοβισμό μέσα από τα μάτια του υποψήφιου θύματος, που πρέπει να διαβαστεί από όλους!

Φιλαναγνωστική δράση με το βιβλίο "Ιστορίες για δειλούς και Θαρραλέους"Χρυσάνθη Τσιαμπαλή Κελεπούρη,Ψυχογιός,αφορά την σχολική βία, όπως σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε πέρσι από την Έλενα Αρτζανίδου στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών.Εδώ

Καλό μήνα με δημιουργίες του 31ου Δ.Σ Θεσ/νίκης
Βιβλιοάποψη από την Γιώτα Φώτου,συγγραφέας.Λεπτομέρειες εδώ. 
Διαβάζοντας από την Ελενα Αρτζανίδου,εκπαιδευτικός-συγγραφέας.Λεπτομέρειες εδώ.
Συζητώντας, από την Χρύσα Κουράκη,εκπαιδευτικός-υπεύθυνη πολιτιστικών Ανατ.Αττικής,διδάκτωρ παιδικής λογοτεχνίας και ιδρύτρια-διαχειρίστρια του blog http://lesxhanagnosis.blogspot.gr/ Λεπτομέρειες εδώ.
Οικολογήματα της Xριστίνας Τσαλίκη,εκπαιδευτικός-υπεύθυνη περιβαλλοντικής Ανατ.Θεσσαλονίκης.Λεπτομέρειες εδώ.

Μαθητές και μαθήτριες ρωτούν συγγραφέας απάντα.
Η ταλαντούχα,
πρωτοεμφανιζόμενη
Όλγα Κοτσιρέα
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 31ου Δημ.Σχολείου Θεσσαλονίκης, στις 40 Εκκλησιές μαζί με το δάσκαλό τους Γιάννη Κακατόλη, διάβασαν το βιβλίο της Όλγας Κοτσιρέας
«Τα δώρα και τα δάκρυα», εκδόσεις Πατάκη και ρώτησαν τη συγγραφέα.
Λεπτομέρειες εδώ.
Η Όλγα Κοτσιρέα γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει ακόμα με την οικογένειά της και εργάζεται ως καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης. Με καλλιτεχνικές αναζητήσεις…περισσότερα εδώ.

*NEA φιλαναγνωστική πρόταση με βιβλίο μεγάλης φόρμας-μυθιστόρημα, 
"Ιστορίες που τις είπε ο πόλεμος",Μαρία Αγγελίδου,Μεταίχμιο, σχεδιάστηκε με φιλαναγνωστικές προτάσεις από την Έλενα Αρτζανίδου Λεπτομέρειες εδώ
Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός,Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ελληνικής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας για τον Νοέμβριο 2013.Λεπτομέρειες εδώ 
Οι εκδόσεις Πατάκη,Ψυχογιός και Παπαδόπουλος προτείνουν βιβλία ξένης λογοτεχνίας. Λεπτομέρειες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου