ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Να τα πούμε!

http://www.youtube.com/watch?v=mb3ZEcJyE4A

Βιβλιοάποψη από την Γιώτα Φώτου,συγγραφέας.Λεπτομέρειες εδώ. 
Διαβάζοντας από την Ελενα Αρτζανίδου,εκπαιδευτικός-συγγραφέας.Λεπτομέρειες εδώ.
Συζητώντας, από την Χρύσα Κουράκη,εκπαιδευτικός-υπεύθυνη πολιτιστικών Ανατ.Αττικής,διδάκτωρ παιδικής λογοτεχνίας και ιδρύτρια-διαχειρίστρια του blog http://lesxhanagnosis.blogspot.gr/ Λεπτομέρειες εδώ.
Οικολογήματα της Xριστίνας Τσαλίκη,εκπαιδευτικός-υπεύθυνη περιβαλλοντικής Ανατ.Θεσσαλονίκης.Λεπτομέρειες εδώ.
Εικόνα Βασ.Λαμπίτση από το βιβλίο
"Τα σιδεράκια της Φαρφιρώς".

Οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δ.Σ Πανοράματος Θεσσαλονίκης,με τον δάσκαλό τους Θανάση Τύπο, διάβασαν το βιβλίο «Με το ποδήλατό μου αρχηγό τα αυτοκίνητα νικώ»,εκδ. Πατάκης,
και ρώτησαν τον αγαπημένο συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο.
Γενάρη 2014 ποδαρικό με τη συνέντευξη του αγαπημένου Βαγγέλη Ηλιόπουλου.

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε παιδαγωγικά και θεολογία. Από το 1984 εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Το 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο λογοτεχνίας για παιδιά, "Η ιστορία της ζαρωμένης κάλτσας". Το 1997 κυκλοφόρησε ο "Τριγωνοψαρούλης", που σύντομα έγινε διάσημος και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Από τότε κυκλοφόρησαν πολλά βιβλία του -μερικά από τα οποία βραβεύτηκαν από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου… Λεπτομέρειεςεδώ 


Από Γενάρη 2014 οι φιλαναγνωστικές προτάσεις με βιβλία μεγάλης φόρμας (μυθιστορήματα) και με δημιουργική γραφή από την Έλενα Αρτζανίδου.
Φιλαναγνωστική πρόταση της Έλενας Αρτζανίδου για το βιβλίο της Ελένης Δικαίου "Το αλογάκι,η τυχερή πασχαλίτσα,μια αρκούδα κι εμείς"εκδ.Πατάκης και "Τα χριστούγεννα της Μάχης",Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη,Παπαδόπουλος Λεπτομέρειες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου