ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας.

Το βιβλίο,
"Ο μαύρος Κότσυφας και ο άσπρος Γλάρος"
Συγγραφέας: Κίτυ Κρόουθερ
Εκδόσεις:Σύγχρονοι Ορίζοντες.
παρουσιάστηκε, από την Έλενα Αρτζανίδου, εκτός της Λέσχης Ανάγνωσης που λειτουργεί στη Δ/νση μας, λόγω χώρου για τα 53 άτομα που θα παρακολουθούσαν το πρόγραμμα.  Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε 25/1/2012,  στους φοιτητές ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ, με την παρουσία του Καθηγητή Ανδ.Καρακίτσιου, και στους μαθητές της Β1 τάξης του 67ου Δημ.Σχ. Θεσσαλονίκης,παρουσία του Δ/ντή  του Σχολείου κ.Δημ.Γουλή και της δασκάλας τους κ.Ελένης, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να παρακολουθήσουν φιλαναγνωστικές δράσεις ενώ στους μαθητές να συμμετέχουν σε όλο το πρόγραμμα ενεργά με μια επιπλέον τεχνική αυτή της Δραματοποίησης.Τη Δευτέρα το βιβλίο θα παρουσιαστεί και στο Α΄γκρουπ Εκπαιδευτικών της Λέσχης Ανάγνωσης "Αχιλλέας Καψάλη" για να κλείσει ο πρώτος κύκλος φιλαναγνωσίας και των εκπαιδευτικών μας.
Με αυτό το βιβλίο ολοκληρώθηκε ο α΄κύκλος για 22 Εκπαιδευτικούς, 34 φοιτητών του ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ, σε συνεργασία με τον καθηγητή της Παιδαγωγικής Σχολής Ανδ.Καρακίτσιο, και 163 μαθητών από σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε Αν. Θεσσαλονίκης που μας επισκέφτηκαν ύστερα από δήλωση συμμετοχής των Σχολείων τους. 
Ο β΄κύκλος Εκπαιδευτικών ξεκινά 7/2/2012 μέχρι και το Μάιο 2012, των μαθητών 1/2/2012 μέχρι και 2 Μαΐου 2012, ενώ η συνεργασία μας με τους φοιτητές θα ανανεωθεί για αργότερα.
 Πηγαίνετε: "Προτάσεις Δράσεων Φιλαναγνωσίας "


Ο Β΄ κύκλος θα ξεκινήσει με νέο πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής γραφής,και όπως πάντα αφού παρουσιαστεί το κάθε βιβλίο πρώτα στις ομάδες της Λέσχης  Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών και μαθητών θα δημοσιεύεται στη στήλη "Προτάσεις δράσεων φιλαναγνωσίας" για όλους τους φίλους που μας επισκέπτονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου