ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Προτάσεις βιβλίων για τις γιορτές!


ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου /συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Μόλις μπήκε ο Δεκέμβρης, ο νονός ρώτησε τον Ανδρέα σαν τι δώρο επιθυμούσε να του φέρει άραγε ο Αγιοβασίλης στις γιορτές...
»Εκείνο το πρώτο βράδυ στο χωριό, ένιωθα σαν να με είχε πατήσει το τρένο. Δεν κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι ούτε για ν΄αλλάξω. Με πήρε ο ύπνος με τα ρούχα. Κάποια στιγμή ένιωσα να με σκεπάζουν μ΄ ένα σεντόνι…
Σεντόνι εγώ δεν έχω, έχω όμως τη χαρά όλα αυτά τα βιβλία να τα έχω διαβάσει και για τις γιορτές που φτάνουν σας τα προτείνω αν θέλετε έντονα συναισθήματα και ονειρικά ταξίδια.

Διαβάστε ή προσφέρετε κάποιο στα παιδιά σας ή και σε φίλους γιατί από μόνο του το βιβλίο κόσμους κατακτά, ψυχές δυναμώνει, πάθη ημερεύει.

Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου