ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

και βγάζω το καπέλο μου...

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου /συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Και ο προγραμματισμός συνεχίζεται για μικρά και μεγάλα παιδιά για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας. Και αυτό για να πετύχει αρχικά χρειάζεται αναζήτηση και σκέψη. Ποιο βιβλίο να επιλέξω! Ποιο θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον! Τι απασχολεί μικρούς και μεγάλους; Πως μπορώ να μιλήσω για κείνα που γεννούν φόβο και χρειάζεται να μιλήσουμε σε μικρούς για να τους ενδυναμώσουμε ψυχικά και σωματικά! Ποιο θα προκαλέσει συζητήσεις και θα απαιτήσει θέσεις και διατυπώσεις! Τελικά τι θα διαβάσω ή τι να τους προτείνω σπίτι ή τι θα μπορούσε να αγορασθεί στη βιβλιοθήκη ή στις νέες βιβλιοθήκες που ορίσθηκαν για φέτος σε κάποια σχολεία!

“Και βγάζω το καπέλο μου…”, Μάκης Τσίτας, εικόνες: Ντανιέλα Σταματιάδη, εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου