ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Καλοκαιρινές αποδράσεις με βιβλία συντροφιά!

Καλό καλοκαίρι με ΕΝΑ+11+1 βιβλία που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε, να φανταστείτε, να ταξιδέψετε, να αναλογιστείτε. more thinkfree

Το συν ένα ξεχωριστό βιβλίο, με αντοχές στο χρόνο και λέξεις σμιλεμένες, τοποθετημένες σε κάθε παράγραφο με πόνο, διάθεση ανάδειξης της ιστορίας του λαού μας σε αναγκάζει να μείνεις προσηλωμένος...Ιστορία βαριά αληθινή με άνδρες και γυναίκες που δεν φοβόταν να σηκώσουν κεφάλι. Περιγελώντας το θάνατο και ελπίζοντας στο ελεύθερο αύριο που θα είχε ως σημαία τη δημοκρατία, το σεβασμό και την ανεξαρτησία.
Αυτό το ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ και μοναδικό που αντέχει και θα αντέχει στον μεγάλο κόσμο της Λογοτεχνίας έχει τον τίτλο...
Διαβάστε σήμερα στα Διαβάσματα βιβλία που διαβάστηκαν από το Μάιο μέχρι και σήμερα και προτείνονται μέσα από το thinkfree και την Elena Ardjanidou .
Τα βιβλία όλων ένα και ένα:Πηνελόπη Δέλτα, Manos Kontoleon , Γλυκερία Γκρέκου, Ελένη Γεωργοστάθη, Evi Gerokosta, Κατερίνα Λαγού, Αντώνης Σέργης, Φίλιππος Φιλίππου,Έλσα Μυρογιάννη, Ντέπορα Έλις,Ντέιβιντ Άλμοντ.
Άντρη Αντωνίου, Kostia Kontoleon
Ευχαριστίες στους εκδοτικούς οίκους για τα πολλά χρόνια που με εμπιστεύονται με τα βιβλία τους:Πατάκη, Παπαδόπουλος, Καλειδοσκόπιο, Ψυχογιός, Σαϊτη, Μεταίχμιο.
Καλό σας καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου