ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Tο μεσημέρι κυλά καλύτερα με ένα βιβλίο.

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου /συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει.
Τα σχολεία έκλεισαν και η παραλία σας αναζητά μαζί με ένα καλό βιβλίο.
Στο χωριό το μεσημέρι κυλά καλύτερα με ένα βιβλίο, αλλά και όσοι θα αργήσετε να ανέβετε στο βουνό, στο όμορφο σπίτι του παππού και της γιαγιά, και μένετε ακόμη στην πόλη περάστε κάποιες ώρες με ένα όμορφο βιβλίο, με λίγες λέξεις, μεγάλες εικόνες, πολλές λέξεις και περιπέτειες, αλλά και ένα βιβλίο που θα σας προκαλέσει και θα σας παρασύρει να δείτε την ιστορία της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου αλλιώς και μαζί με την οικογένεια να σταθείτε στην κάθε σελίδα του και να παρατηρήσετε πρόσωπα και γεγονότα που δεν τα γνωρίζατε ή αλλιώς σας τα παρουσίασαν ή πάλι μπορεί να τα αποσιώπησαν.
Και εσείς οι μεγάλοι στην ξαπλώστρα, παρατώντας την απλώστρα, ...more thinkfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου