ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Φύτουλες και ξένη λογοτεχνία...

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ  Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας – εκπαιδευτικός
«Οι φύτουλες – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ», Michael Fry – μετάφραση: Χαρά 09ddef83-3e2c-44d4-9e94-54b4edd0d47a_3Γιαννακοπούλου, εκδ. Παπαδόπουλος
Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφόρησαν από την ξένη παιδική λογοτεχνία δυο υπέροχα βιβλία των Michael Fry και της ήδη γνωστής στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό Dorren Cronin.
«Οι φύτουλες – καμιά ανοχή», του Michel Fry, είναι ένα σύγχρονο βιβλίο με σημερινή και όμορφη γλώσσα, χιούμορ, αλλά και καταστάσεις σχολικού εκφοβισμού ανάμεσα σε σημερινά παιδιά που θα μπορέσουν, τα όποια προβλήματα που ο συγγραφέας τοποθετεί στην πλοκή, να επιλυθούν και με τη συνδρομή των ενηλίκων.
«Άσχημα τα νέα για τον Νικ: μια καινούργια μαθήτρια μπαίνει ανάμεσα σ’ εκείνον και τους φίλους του. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα, γιατί όταν αντεπιτίθεται καταλήγει να φάει αποβολή. Θα καταφέρει ο Νικ να αποκαταστήσει την καλή του φήμη; Ή θα αναγκαστεί να μπει στο Πρόγραμμα Προστασίας Παιδιών, να αλλάξει ταυτότητα και να μετακομίσει στην άκρη του κόσμου;»
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία...Περισσότερα thinkfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου