ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζουμε με βιβλία ελληνικής παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

Ξεκινάμε για τρίτη χρονιά με φιλαναγνωστικές δράσεις παλιές και νέες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΗ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ στο 1και 2.
1.Η Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών «Αχιλλέας Καψάλης» της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης, σας ανακοινώνει ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε σχολεία της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης, θα δοθούν νέες ημερομηνίες δήλωσης, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών και στην ηλεκτρονική της φόρμα που είναι αναρτημένη στο ιστολόγιο Φιλαναγνωσίας εδώ.

 2.Τα βιβλία ταξιδεύουν! «Η βαλίτσα της φιλαναγνωσίας».
Το πρόγραμμα απευθύνεται στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Δ/νσης Π.Ε Αν. Θεσσαλονίκης. Πρώτα διαβάστε θα δοθούν νέες ημερομηνίες δήλωσης, μη δηλώσετε ακόμη δηλώστε συμμετοχή εδώ:
3. Η λέξη της Δευτέρας από 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα (Απευθύνεται μόνο σε Δημοτικά σχολεία). Διαβάστε εδώ:

Νέα στήλη:Κάθε μήνα μαθητές/μαθήτριες ρωτούν συγγραφείς απαντούν. Λεπτομέρειες εδώ:
Οι μαθητές του 1ου Δ.Σ Πανοράματος με τη δασκάλα τους Μερόπη Ματζαρλή, ρωτούν τη βραβευμένη συγγραφέα Χρ.Φραγκεσκάκη. 
1Οκτωβρίου η συνέντευξη. 

Η Χριστίνα Φραγκεσκάκη γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Νίσυρο της Δωδεκανήσου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από το 2002 μελετά και αφηγείται λαϊκά παραμύθια απ' όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε με την ομάδα αφήγησης "Το κουβάρι με τα παραμύθια" και συνεχίζει μέχρι σήμερα να μοιράζεται τις ιστορίες που αγαπά με μικρούς και μεγάλους.
Το "Σαν ψέματα" είναι το πρώτο δικό της παραμύθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου